^^ ASSALAMUALAIKUM ^^ kepada semua~ jangan segan utk 'sign' kat guestbook saye.. time kasih~

September 24, 2010

Tefal

Habis exam 2,3 hari yang lepas,sy menemankan kawan beli tefal atas kiriman orang dengan untuk kegunaan rumahtangga-nyer sendiri...
dari rumah menaiki keretapi sampai stesyen besar,kemudian naek pulak bus..
untuk sampai ke ZAHRAN(nama kilang tefal tu..)
perjalan dari rumah nak ke tempat tu makan mase lebih kurang 45minit..

sementara tunggu kawan sy memilih barang..
teringat kan umi & makcik yang suke memasak~
dan ini lah kerja sy..hehe







set lengkap 3 periuk+2 kuali free 3 senduk
arge nye lingkungan RM350



suitable for made cake





haa... yang bawah nie, antara aksesori barangan kaca di kedai tersebut~

suke tengok yang nie..
bekas kaca~simpan gula,tepung etc: uniknye sudu magnet lekat kat bekas~
arge LE 106..bersamaan sekitar RM63

yang ni pon same cam kat atas tu..cuma arge lain skit~
tak ingat lak berape arge bekas ni..hihi..sorry~

set pinggan mangkuk~arge nyer membuntangkan mataku~LE 3290
lau convert arge mesia RM1936..



taraaaaa.....~


nie lah barang-barang yg dibeli oleh kawan sy tuu~totally sume dekat2 LE1500..
mangkuk pink bertudung atas tu adiah~sbb tgh ade promosi,pembelian lebih LE500,layak menerima hadiah~berbunge2 hati kawan sy tu dapat adiah~seronok!





September 23, 2010

Tudung Shoubargi

Tudung shoubargi 100% cotton Mesir




semua tudung nie kawan sy kirim utk dijual~arge dlm RM23..bidang kain tudung 50"/60"
warna yang ade pelbagai lagi..cume ni aje boleh nak display..hehe
























September 22, 2010

Pin Tudung~


Pin tudung kristal Asfour





Pin tudung unik~

kalau ade yang berminat boleh order..tgglkan komen yer (~_*)



September 03, 2010

Salam Lebaran dari Perlembahan Nile

Dalam kerendahan hati.
Ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta,
Ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah,
Ada juga keterlanjuran kata,
Dalam gurau senda,
Tentu ada khilaf dan dosa .....

Salam Aidilfitri.. buat semua sanak saudara,
terutama buat ayanda&uminda..serta adindaku tersayang
tak lupa juga sahabat handai dan kenalan..
Maaf zahir batin..

كل سنة وأنتم طيبين


video